MTA Klima - İş Makinesi ve Kamyon Klima Bakım, Onarım, Montaj

İŞ MAKİNESİ, KAMYON, ARAÇ MOBİL KLİMA ONARIM VE MONTAJ HİZMETİ

İş Makinesi ve Kamyon Klima Bakım, Onarım, Montaj

Bulunduğunuz bölgede, çalışma alanında veya park alanında makinenizin müsait olduğu zaman diliminde bakım, onarım, montaj, klima temizliği dahil bütün işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

HİZMETLERİMİZ

İş Makinesi Kliması

Ekskavatör, greyderler, forklift vb. araçlarınızın klima bakımı, onarımı, montaj gibi işlemleri yerinde mobil hizmet ile en hızlı şekilde yapıyoruz.

Kamyon Kliması

Kamyon, tır, beton mikseri, forklift vb. araçlarınızın klima bakımı, onarımı, montaj gibi işlemleri yerinde mobil hizmet ile en hızlı şekilde yapıyoruz.

Isıtıcı, Kalorifer

Her marka ve model araçlarınızın ısıtıcı bakımı, onarımı ve montaj gibi işlemleri yerinde mobil hizmet ile en hızlı şekilde yapıyoruz.

Elektrikli Araç Kliması (Park Kliması)

  • Ağır iş makinesi ekipmanları için özel tasarım
  • DC12V DC24V Akü veya yedek aküler ile çalışır
  • Uzun ömür (+10 yıl) ve ağır hizmet tipi tasarım.
  • Kolay kurulum.
  • Zorlu çalışma ortamında çalışmak için dayanıklı tasarım. Özel Titreşim azaltma, zorlu standartlar ve kaliteli parçalar.

NEDEN BİZİ SEÇMELİSİNİZ

Araç klima servisimiz mobil olduğu için maliyetlerimizi düşük tutabiliyoruz. Aracınızı veya iş makinenizi bir servise veya iş yerimize getirmek için zaman kaybetmenize ve klima bakım ve onarımı için şişirilmiş fiyatları ödemenize gerek yok.

2010’dan beri iş makinesi, kamyon ve araç kliması işinde faaliyet gösteriyoruz, bu nedenle klima sorunlarını bulma ve çözme konusunda zengin bir bakım, onarım ve montaj deneyimi geliştirdik. Şu anda artan sayıda araba klima servisi var, ancak sahip olduğumuz uzmanlık, bilgi, teknik bilgi ve güvene sahip çok az kişi var, bu yüzden Türkiye genelinde hizmetimize yönelik artan talebi karşılamak için mobil destek sunuyoruz.

İŞ MAKİNESİ VE KAMYON KLİMA SİSTEM TEMİZLİĞİ

3 adımlı derinlemesine temizleme işlemimizle araçlarınızın klimasını derinlemesine temizleyin. Tam klima servisi ve onarımı içeren bu hizmet, araç içindeki kötü kokuları yok eder, klimanızı ve aracınızı taze, temiz ve en önemlisi dezenfekte ederek bakteri, küf, ve parazitleri hızla öldürür.

İŞ MAKİNESİ VE KAMYON KLİMA MONTAJI

Her marka ve model iş makinesi, kamyon ve araçlarınıza yerinde mobil hizmet ile kısa üzerede kalite işlikle klima montajı yapılır.

İŞ MAKİNESİ VE KAMYON KLİMA ARIZA TESPİTİ

Teknisyenlerimiz, uygun bir zamanda şantiyenizi veya park alanınızı ziyaret edebilir ve klima ile ilgili herhangi bir sorunu teşhis edebilir, bu sorunun ne olduğu konusunda tavsiyelerde bulunabilir ve tekrar çalışması için bir çözüm sağlayabilir.

İŞ MAKİNESİ VE KAMYON KLİMA SERVİSİ

MTA Klima deneyimli araç klima uzmanıdır ve şantiyelere, taş ocaklarına ve park alanlarına araç klima hizmetleri sunmaktadır.

ARAYIN & HİZMETLERİMİZİ DENEYİN

Telefon:
0545 277 34 55
0552 927 08 04

Mail:

Website:

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.